Известие

Collapse
No announcement yet.

147 JTD - грешки при старт чек

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 JTD - грешки при старт чек

при първоначаления чек дава следните 2 грешки: ABS system failure & VDC system faulure. Продавача твърди че е заден датчик на колелото. Може ли да е нещо по- сериозно, и какво би струвал този датчик, ако наистина е той?
    Alfa Romeo Corsswagon
    Aprilia Tuono RSV

Може да е датчика,но може и да не е.Ако мислиш да я копуваш,закачи я на диагностика,там ще си каже всичко.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

няма как да я карам на диагностика - без номера е. затова разпитвам тук
      Alfa Romeo Corsswagon
      Aprilia Tuono RSV

Comment

Ако е в автокъща, намери диагностик да дойде с теб до къщата.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

това е добра идея - тъкмо може да се разбере и нещо друго! за съжаление аз не знам такива... във форума дали има такива?
          Alfa Romeo Corsswagon
          Aprilia Tuono RSV

Comment

във форума има такива и то едни от виртуозите в диагностиката, но кажи от кой град си за да може някой ,който е наблизо да ти помогне.
            _156_2,4_JTD_136hp_-EX
            156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

аз съм от София, колата е в Дупница.
              Alfa Romeo Corsswagon
              Aprilia Tuono RSV

Comment

Пич изписването точно на тези грешки е типичен случай на слаб акомулатор.Смени го и пробвайте пак.Ако и тогава ги има ще ти е нужна диагностика.
                Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Колегата по-горе е прав. Моя акумулатор като тръгна да отказва точно тези грешки даваше. Като покарам колата малко да се възбуди акумулатора, след което я изгася и запаля отново, грешките изчезваха. Направи едно кръгче, изгаси я после я запали пак и ако отново ги има може и да е от друго.

Comment

Първоначално публикувано от bushiDO Покажи съобщение
                    няма как да я карам на диагностика - без номера е. затова разпитвам тук
                    От автокъщата,ако имат желание да продадат колата,ще ти съдействат да я закарат до някой сервиз наблизо,ако няма кой да дойде на място.
                    Първоначално публикувано от bushiDO Покажи съобщение
                    аз съм от София, колата е в Дупница.
                    Преди две седмици минах през Дупница и видях поне два сервиза в близост до пътя,дето са пръснати повечето автокъщи.Ако не искат да направите упражнението,има нещо гнило.
                    Когато копувах моята,прекараха ми я на собствен ход през целия град,без намер,без нищо,до посочения от мен сервиз.
                    Успех с покупката!

Comment

Как ще купуваш кола без да я пробваш?!
                      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                      sigpic

Comment

Нали знаете колко голям град е Дупница - има голяма вероятност да дойде точно този, който е върнал километража и е изтрил грешките
                        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                          Нали знаете колко голям град е Дупница - има голяма вероятност да дойде точно този, който е върнал километража и е изтрил грешките
                          В това съм съгласен с теб на 100%,но поне ще види жива ли е централата на ABS-са и какви грешки дава.Няма начин,като му висиш на главата да ги смотае.Е с негов човек ще е най-добре,но като няма дъжд и градушката се ядва.

Comment

Working...
                          X