при първоначаления чек дава следните 2 грешки: ABS system failure & VDC system faulure. Продавача твърди че е заден датчик на колелото. Може ли да е нещо по- сериозно, и какво би струвал този датчик, ако наистина е той?
Известие
Collapse
No announcement yet.
147 JTD - грешки при старт чек
Collapse
X
-
Колегата по-горе е прав. Моя акумулатор като тръгна да отказва точно тези грешки даваше. Като покарам колата малко да се възбуди акумулатора, след което я изгася и запаля отново, грешките изчезваха. Направи едно кръгче, изгаси я после я запали пак и ако отново ги има може и да е от друго.
Comment
-
Първоначално публикувано от bushiDO Покажи съобщениеняма как да я карам на диагностика - без номера е. затова разпитвам тук
Първоначално публикувано от bushiDO Покажи съобщениеаз съм от София, колата е в Дупница.
Когато копувах моята,прекараха ми я на собствен ход през целия град,без намер,без нищо,до посочения от мен сервиз.
Успех с покупката!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Нали знаете колко голям град е Дупница - има голяма вероятност да дойде точно този, който е върнал километража и е изтрил грешкитеAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеНали знаете колко голям град е Дупница - има голяма вероятност да дойде точно този, който е върнал километража и е изтрил грешкитеAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment